Det rigtige skitøj giver en bedre skiferie

Det rigtige skitøj giver en bedre skiferie

Skitøjet skal være det bedste (Foto Eventyrsport.dk)
Skitøjet skal være det bedste (Foto Eventyrsport.dk)

Det værste der næsten kan ske på en skiferie er, at der simpelthen er for lidt sne, og man derved ikke kan stå ordentligt på ski og få det fulde ud af sin ferie. Det er skrækscenariet for alle som tager af sted på skiferie, hvad enten det er garvede skientusiaster eller blot nybegyndere. Der skal bare være sne. Det kan alle blive enige om. Der er dog én ting, som er absolut ligeså vigtig, men som mange ofte undervurderer, og det er skitøjet.

Skitøjet er faktisk også en af de allervigtigste betingelser for, at man kan få en succesfuld skiferie. Ens skitøj skal bare være i orden.

Dette skitøj skal være pakket i tasken

Nu har I hørt meget om, at skitøjet er vigtigt, men hvorfor? Først og fremmest handler det om, at man er meget udsat, når man står på ski. Det gælder både fra vind, sol og kulde, og hvis man er klædt ordentligt på, så kan man både undgå forfrysninger og solskoldninger. Derudover foregår næsten al tiden på en skiferie udenfor. Det er klart, derfor tager man heller ikke bare en smuttur hjem til hytten for at hente en ekstra trøje. Det skal ens skitøj klarer for en, og skitøjet må ikke genere, da man jo er aktiv hele dagen. Så kommer næste spørgsmål, og det er, hvad man så skal have pakket af skitøj? Hvad er det vigtigste? Det vigtigste i en god påklædning er: skiundertøj, et mellemlag af en trøje, en flyverdragt eller et skisæt delt i to, handsker, skibriller, hue og godt med solcreme på næsen. Så er man dækket godt ind til skiferien.

Find al dit skitøj her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *