Didriksons flyverdragt giver dine børn varme fingre

Didriksons flyverdragt giver dine børn varme fingre

flyverdragt er klart den bedste løsning (foto eventyrspor.dk)
flyverdragt er klart den bedste løsning (foto eventyrspor.dk)

Hvordan vil du nyde din uge 7, har du allerede planlagt det eller overvejer du stadig, hvorvidt, du skal tage af sted eller ej til sne og kulde? Uge 7 nærmer sig, det samme gør tiden, hvor du skal pakke Didriksons flyverdragten til børnene og skibrillerne til dig selv. Når I som familie tager af sted på skiferie, er det vigtigt, at alle har tøj med til rejsen. Det er det værste at fryse, når man er på skiferie. Et er, at du måske fryser selv, fordi du ikke har en Didriksons flyverdragt, som du har pakket til dine børn. Noget andet er, at du skal huske at pakke den Didriksons flyverdragt til dine børn, så de ikke får kolde lår og arme, der fryser, når de skal give sig ud på pisterne i Østrig, Frankrig, eller hvor end I nu tager hen på jeres skiferie.

Didriksons flyverdragt varmer på maven

Alternativet er, at købe en skibuks og en overtræksbluse til børnene, men en Didriksons flyverdragt fungerer meget godt til børn, når de skal stå på ski. Fordi, det er ét stykke tøj, er det ikke lige så nemt for børnene at få sne ind under tøjet og på den måde fryse. Det bedste er, når tøjet varmer på maven, og det gør en Didriksons flyverdragt i hvert fald, fordi den dækker det stykke, der ville være bart, hvis man have en trøje og nogle skibukser på.

Giv dine børn lov til at boltre sig i sneen uden at få alt for meget sne inde under Didriksons flyverdragten. Og rigtig god tur.

Find din Didriksons flyverdragt her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *