Få en af dit livs største oplevelse med en backpacker rygsæk

Få en af dit livs største oplevelse med en backpacker rygsæk

Tag afsted med din backpackerygsæk! (foto eventyrsport.dk)
Tag afsted med din backpackerygsæk! (foto eventyrsport.dk)

I mange år efterhånden har det været et kæmpe hit blandt de unge efter gymnasiet eller handelsskolen at rejse ud og opleve den store verden med en backpacker rygsæk på ryggen. Det er en helt fantastisk måde at opleve verden på, når alt hvad man har med sig hurtigt kan pakkes ned i en rygsæk, kastes op i en ladvogn og så er man på vej videre. Videre til nye uudforskede steder, nye venner og nye oplevelser der bare venter på én. På grund af denne store interesse der er kommet for denne rejseform, ikke kun blandt de danske unge, men blandt mange forskellige nationaliteter, er det blevet ustyrligt let at rejse som backerpacker.

Det er aldrig for sent at blive backpacker

Livet som backpacker rundt til små hostels i Sydøstasien eller Sydamerika er for det meste nok forbeholdt de yngre, men at tage ud med en backpacker rygsæk er absolut ikke kun for de unge. Mange ældre oplever også glæden ved at pakke i en backpacker rygsæk, og rejse ud for at trekke i bjergkæder eller i smuk natur. Mange rejseselskaber tilbyder adventure ture til Kilimanjaro, Himalayabjergene, Andesbjergene, Grønland – ja listen er nærmest uendelig – hvor en backpacker rygsæk er den mest ideelle måde at pakke på. Dette er nemlig en af de helt store forcer ved denne type rygsæk, den er let at pakke ned i, og den har mange praktiske funktioner, samtidig med at det er designet til at være let at transportere, fremfor klassiske tasker med håndhanke eller rullekufferter.

En backpacker rygsæk er en investering for globetrotteren, der har til hensigt at rejse ud og opleve verden mange gange fra mange forskellige vinkler og i meget varierende omgivelser. Alt i alt er en backpacker rygsæk helt uundværlig, hvis man elsker gode eventyr.

Se et stort udvalg af backerpacker rygsække

 

Find mere inpiration til rygsække her:

Find en god rygsæk til sommerens festivaler

Find den rigtige vandrerygsæk til din vandretur

Rygsæk skal der til, hvis du skal vandre

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *