Find den rigtige vandrerygsæk

Find den rigtige vandrerygsæk

Haglöfs - Oxo Q 60 (Foto: EventyrSport.dk)
Haglöfs - Oxo Q 60 (Foto: EventyrSport.dk)

Når endnu en sommerferie om ikke så mange måneder trænger sig på, kunne det måske være en idé at kaste sig ud i en aktiv tur. Vandreture har altid været populære, men det kræver lidt forberedelse at komme af sted. Blandt andet skal du have fat i en rygsæk, som du kan stole på, holder til din tur.

Rummelighed og kvalitet

To gode ord at gå efter, når det gælder en vandrerygsæk. Det første, fordi du selvfølgelig skal have plads til alle de ting, du får brug for. En vandretur kræver, at du pakker praktisk, så derfor er det vigtigt, at du gør dig klart, hvad du pladsmæssigt har brug for, før du går ud og køber. Du skal have en taske, der passer perfekt. Hverken mere eller mindre. Kvaliteten siger sig selv. Selvfølgelig skal du have fat i en model, der kan holde til din tur, som ikke går i stykker efter to dage og selvfølgelig kan bruges i flere år i træk.

Tjek nettet for modeller

Hvis du mangler inspiration til, hvor du skal finde din næste vandrerygsæk, er det en god idé at starte på nettet. Her kan du for eksempel tjekke hjemmesiden eventyrsport.dk ud. En vandrerygsæk er der mange modeller af, og hvis du bliver meget i tvivl, kan du besøge en af deres forretninger og stille uddybende spørgsmål til alle de modeller, du falder for. På den måde kommer du stensikkert hjem med en taske, der passer til dine behov.

Klik her for at finde din nye rygsæk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *