Find dit barns nye regntøj

Find dit barns nye regntøj

Didriksons Tigris Set JuniorVinteren er ikke ovre endnu, og hvor meget vi end gerne vil have noget sne, så er det vist stadig regnen, der vinder. Så sørg for at få fat i noget regntøj af god kvalitet, når ungerne skal ud i det våde vintervejr.

Regntøjet til børn og småfolk

Regn skal og kan være sjovt, hvis man er pakket godt ind. Vandpytter til at hoppe i, vådt sand at bygge store slotte af og den kendte ”fang dråben på tungen”-leg kan der bruges mange timer på, men det er ikke særlig sjovt, hvis vandet får lov at krybe ind under tøjet. Der findes mange mærker i mange forskellige prisklasser, og det dyreste behøver ikke at være det bedste, men kvalitet skal du ikke gå på kompromis med. Sørg for at tøjet kan holde i mange år fremover, så kan det også gå i arv til en eventuel lillesøster- eller bror.

Tjek regntøj på nettet og i butikken

Hvis du forsøger at danne dig et overblik via nettet, kan du med fordel kigge efter mærket Didrikson. Eksempelvis Didriksons Tigris Set Junior (på billedet) set til 599 kr. Det svenske firma har i mange år lavet hårdføre og solide produkter, som kan holde til, at dit barn kaster sig ud i det mest våde dage, den danske vinter kan præstere uden at blive våd. I øjeblikket har eventyrsport.dk tilbud på et stort udvalg af Didriksons varer, og hvis du gerne vil have dit barn til at prøve tøjet først, har de også fysiske forretninger, du kan besøge og få hjælp.

Her finder du et stort udvalg af regntøj til børn.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *