Fjällräven passer til alle dage

Fjällräven passer til alle dage

Her, der og allevegne (Foto Eventyrsport.dk)
Her, der og allevegne (Foto Eventyrsport.dk)

Alle kender navnet, når de ser én. Rygsækken, der bruges af både forældre, børn og unge, er stadig populær, og det har den faktisk været i flere årtier efterhånden.

Måske er årsagen til, at Fjällräven har overlevet modens luner, at den passer til de fleste dage.

Både når du skal have stykket alle papirerne sammen og på arbejde. Og når du skal have et håndklæde og solcreme med på stranden. Eller hvis du skal have presset skolebøger, den bærbare og penalhuset ned i en hulens fart og skynde dig i skole.

Stor, medium og lille Fjällräv

Og når den klassiske taske – som faktisk hedder Känken til efternavn – passer til de fleste dage, så er det måske også fordi, at den findes i forskellige størrelser, så du selv kan vælge, hvilken model der passer bedst til dig og din hverdag.

Derfor findes der tre udgaver af tasken, der spænder fra den mindste udgave, mini, som kan rumme op til syv liter i alt. Den største udgave, big, kan rumme helt op til tyve liter af dine ejendele.

Og så kan du i øvrigt være tryg ved at have dine ting i en Fjällräv, hvis dagen skulle byde på en byge. Tasken er nemlig lavet af et særligt stof, der afviser det meste regn, så du kan koncentrere dig om at komme i læ.

Her kan du se et udvalg af tasker fra Fjällräven.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *