sandaler

Gå verden i møde med komfortable sandaler

Gå verden i møde med komfortable sandaler

“These shoes are made for walking” er hvad, der bedst beskriver Teva-sandaler. Det amerikanske kvalitetsmærke blev etableret i 1984 af en tourguide i Grand Canyon. Med kun et par simple klipklapper om fødderne skulle den udfordrede guide over et vandløb. Og det er herfra, hele idéen til Teva-sandaler udspringer. Teva, der er blevet en anerkendt specialist inden for outdoor-fodtøj, udvikler sko og sandaler i høj kvalitet og funktionelt design.

Giv fødderne luft i alle typer terræn

Skal dig og din familie på en aktiv storby- eller backpacker-ferie, er Teva-sandaler et must i din rejsekuffert. Mange vil smide et par bløde kondisko på med god komfort, men skal du til varmere himmelstrøg, vil dine fødder hurtigt udsende masser af overskudsvarme, som gør, at du har svært ved at afgive varmen i et par indelukkede sko. Med et par sandaler fra Teva har du en enestående komfort, samtidig med at dine fødder får tilstrækkeligt med luft.

På en aktiv ferie med lange gåture er det rigtige fodtøj altafgørende for en vellykket og god ferie. Vabler, gnavesår og andre skavanker kan hurtigt sætte en stopper for den gode feriestemning. Du skal derfor sørge for at finde et sundt fodtøj, fordi det giver dig frihed til at bevæge dig optimalt.

En Teva-sandal til herre, dame eller børn er et godt udgangspunkt for en ferie med masser af kilometer i benene. Det rigtige fodtøj sikrer en god stødabsorbering, der kan bruges i alle slags terræn. Stødabsorbering er vigtigt for ikke at ende med ømme, tunge fødder, når dagen er omme. Desuden er sandalerne gode til at støtte foden, så du ikke vrikker rundt på anklen.

sandals photo

Hvilken sandal skal du vælge?

Teva har et bredt udvalg af forskellige kvalitetssandaler, og det kan være svært at vælge mellem de mange modeller. Derfor giver vi her et kort overblik over nogle af de mest populære damesandaler fra Teva.

Teva Kayenta-sandal har et meget feminint og elegant udtryk kombineret med et sporty look. Nylon-remmene har et smukt design og skaber et udtryksfuldt mønster hen over foden. Desuden er remmene bag på hælen polstret for at undgå, at de gnaver under brug. Sandalen hæmmer bakterievæksten gennem en antibakteriel behandling, som nedsætter lugten af sure tæer. Gennem anatomiske teknologier er sålen formet og støbt i EVA – det sikrer dig optimal komfort og stødabsorbering.

Teva Tirra-sandalen har et mere stilrent og klassisk sportsudtryk. Sandalen er ekstrem let og sålen ultra blød for at give dig en komfortabel følelse, når du går i dem. Sålens materiale følger samtidig din fods naturlige bevægelser, så det nærmest føles som at gå i bare tæer. Teva Tirra-sandaler til dame er fremstillet med en trædesål i et slidstærkt materiale af gummi for at give dig fornemmelsen af at have god støtte og greb i forskellige slags terræner og underlag.

Terra Fi Lite dame er en fleksibel og adræt sandal med et slankt udtryk. Pasformen er ekstra god takket være modellens trepunktseler, som sikrer optimal og kontrolleret støtte til foden. Med en åben konstruktion løber vandet ud uden at efterlade noget til gene for fødderne. Sålen tager godt fat i ujævne eller våde underlag.

Her har du tre gode bud på en funktionel og komfortabel sandal til selv de mest krævende udendørsaktiviteter. Du bør derfor overveje, hvilket terræn sandalerne skal bruges til. Ved du eksempelvis, at du støder på våde underlag, kan Terra Fi Lite være en oplagt mulighed.
Ønsker du at bruge sandalen som aktivitetsfodtøj, men også i hverdagen, kan det være, du skal vælge Teva Kayenta-sandalen på grund af det feminine design.

Teva Terra Fi 4 dame og Teva Original Universal er yderligere to gode bud på din næste sandal til lange gåture, så det handler i virkeligheden om stil og temperament og overvejelser over, hvilket formål sandalen præcist skal tjene.

Mangler du en endnu mere let sommersko, som du hurtigt kan smide på fødderne, men som stadig skal give dig optimal komfort? Så er Teva-klipklapper en oplagt mulighed. Klipklapperne har en blød fodseng, som former sig efter din fod. Det betyder, at jo mere du går i dem, desto mere behagelige bliver de, fordi din fod bliver støbt og tilpasset præcist ned i sålen.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *