Gerber er det friluftslivsudstyr, du griber i naturen

Gerber er det friluftslivsudstyr, du griber i naturen

Gerber har de essentielle ting til overlevelsesturen (foto eventyrsport.dk)
Gerber har de essentielle ting til overlevelsesturen (foto eventyrsport.dk)

Det er vigtigt at være godt klædt på, når man begiver sig ud i verden. Særligt hvis det er ude i den naturlige verden, hvor man selv står for at sætte gang i bålet, man skal kokkerere sin mad over. Og hvor man selv sætter det telt op, det hjem op, man lever og nyder naturen i henover natten.

For at en tur ud i naturen kan blive en sand succes, er det vigtigt at have de rigtige ting med sig derud. Dette hjælper Gerber dig med. Gerber har specialiseret sig i produkter, der sigter mod at gøre turen endnu bedre og ikke mindst endnu mere overskuelig. Hvis du har styr på dit udstyr, kan du i stedet rette fokus mod de vilde og smukke naturoplevelser.

Man behøver ikke tænde bål med to pinde, der gnides mod en sten. I stedet kan du gøre det med Gerbers GB Fire Starter. Ligesom du kan sikre dig mod de mest almindelige småskader med Gerbers mini survival kit. Med udstyr som dette er du godt rustet i forhold til at tage på tur.

Vælg det udstyr, du får brug for

Udover bålstartere og førstehjælpspakker har Gerber også specialiseret sig i at lave knive og redskaber i denne afart, som for eksempel også værktøj, der er særligt anvendeligt i naturen.

Hvis du regner med at fange fisk eller skulle snitte i træ, er det en rigtig god ide at tage en kniv med som Gerbers compact fixed blade. Ligesom Gerber også har udviklet en moderne lommekniv, hvor du både finder en kniv, en skrutrækker og andre behjælpelige former for værktøj. Så uanset hvilken form for tur du skal på, har Gerber det udstyr, du får brug for. Og med dette udstyr i hånden klarer du let praktiske sager.

Se udvalget af Gerber

Læs meget mere om Gerber her: www.gerbergear.com

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *