Icebreaker holder isen ude og varmen inde

Icebreaker holder isen ude og varmen inde

Icebreaker er udetøj til de koldere egne (foto eventyrsport.dk)
Icebreaker er udetøj til de koldere egne (foto eventyrsport.dk)

Icebreaker leverer sikkerhed og kvalitet til dig, der ikke vil nøjes eller lade dig forhindre af ydre omstændigheder. Er du typen, der godt kan lide at være udendørs længere tid ad gangen?

Lader du dig ikke stoppe af årstider og sæsoner, men ser du det snarere som en anledning at komme ud og opleve?

Icebreaker leverer sikkerhed og garanti imod kulde og våde elementer, og du behøver ikke engang at være meget i naturen for at værdsætte det. Icebreaker kan med sikkerhed også bruges af dig, som bare ønsker lidt bedre beskyttelse mod den danske vinters kolde hærgen. Men det skal også siges, at Icebreaker er kvalitet. Det vil sige, at du vil kunne bruge tøj fra Icebreaker i en lang række situationer derude som herhjemme.

Trekking, riverrafting, skiture og ekstremsportsudøvere vil få stor glæde af Icebreaker, da Icebreaker er et mærke, der leverer tøj og løsninger i slidstærke og holdbare materialer, du kan regne med.

Icebreaker for komfort og sikkerhed

Icebreaker leverer i sandhed tøj, der holder. Meget af tøjet er polstret særligt godt, og det er faktisk fordi, at det fantastiske merinould er blevet brugt. Merinould er fra New Zealand, hvor Icebreaker også er grundlagt. Merinould er blødt, temperaturregulerende og stærkt isolerende. Det betyder, at du vil kunne bære undertøj i merinould uden at lade dig genere af det. Derudover er uldets temperaturregulering uforlignelig.

Hvilket vil sige, at du kan bære det i varme såvel som kolde egne uden at svede: Uldet skaber en behagelig kropstemperatur i alle situationer. Derudover er merinould også antibakterielt, så du vil kunne på rejser eller længere ture kunne bære undertøjet flere dage ad gangen uden, at det kommer til at lugte.

Stort udvalg af løsninger hos eventyrsport.dk

Gå til Icebreakers egen hjemmeside her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *