Gode råd og tips til sandal mærker

Gode råd og tips til sandal mærker

Mærket Teva Tirra laver sandaler af høj kvalitet

Teva Tirra er et amerikansk mærke, som startede for mange år tilbage. Det startede med, at de ville være nogle af de bedste til at lave vandresandaler. Og de har nu igennem mange år produceret nogle af verdens bedste vandresandaler til hele verden. Og i dag producerer de altså ikke kun vandresandaler. De producerer alt lige fra trekking sandaler til badesandaler. Og disse mange varianter af sandaler kommer både til kvinder og mænd. Og nogle af dem er sågar også lavet til unge mennesker samt børn. Teva Tirra er altså på mange måder et mærke, som man ikke kan gå uden om hvis man vil have nogle sandaler af høj kvalitet til sine fødder. Og det er også på mange måder et mærke, som man ikke kan komme uden om, hvis man eksempelvis fører en aktiv livsstil og hertil gerne vil have det helt rigtige udstyr til sine aktiviteter. Dette kunne eksempelvis være hvis man skulle på vandretur i Spanien. Og man hertil manglede et par gode vandresandaler. Så ville det være et rigtig godt sted at starte. Det ville være et rigtig godt sted at starte med sandalerne fra Teva Tirra

Gå vandreturen i møde med Teva Tirra

Når du eksempelvis skal på vandretur skal du altså have de helt rigtige vandresandaler. Disse sandaler skal først og fremmest sidde godt på din fod. De skal hertil være i den helt rigtige størrelse. Men teva tirra tilbyder meget mere, end blot nogle komfortable sko. De har nemlig udviklet forskellige måder, at designe og hertil producere deres sandaler. Eksempelvis har de deres linje som de kalder Teva Tirra Fri. Her har de syet remmene sammen inde i sålen, sådan at sandalerne stort set ikke er til at slide op. Teva Tirra laver sandaler hvor komfort og praktik er i højsædet. Uanset hvilken aktivitet du skal lave.

Teva Tirra sandaler er elegante til både at vandre og feste

Når det bliver sommer, er det træls at have fødderne spærret inde i et par gummisko. Alligevel vælger mange folk at gøre det, fordi gummisko som regel er behagelige – især hvis man skal gå langt. Men gummisko er ikke særlig rare, når det bliver varmt. Så begynder fødderne at svede, og det giver anledning til vabler.

Vabler er ubehagelige, og det samme gælder for sure tæer. Derfor er det en god idé at investere i et par sandaler. På den måde får man frisk luft til fødderne, hvilket kan være sundt, når de har været lukket inde så længe. Derudover er det behageligt. Man slipper både for fodsved og vabler.

Nogle forbinder dog netop sandaler med vabler, men det er ikke tilfældet, hvis det er god kvalitet. Og selvom mange har en forestilling om, at gode sandaler er lig med grimme sandaler, så holder det heller ikke. Mange producenter er blevet smaddergode til at kombinere det praktiske med det smukke. Det er Teva et bevis på.

sandal photo

Teva Tirra er både elegante og praktiske

Hvis du vil have alle goderne ved et par kvalitetssandaler, men samtidig vil have noget, der er elegant, så har Teva svaret. De har nemlig lavet Tirra sandalen, som er meget behagelige at have på, samtidig med at de er lavet i et smukt design.

På den måde kan du bruge dem, hvis du skal gå langt, eller hvis du bare vil have en behagelig hverdagssandal. Men de er også så tilpas elegante, at du kan bruge dem til kjolen, når du skal til sommerfest. Derfor er der mange muligheder, hvis du investerer i et par Tirra sandaler fra Teva.

Tirra er specialdesignet til kvinder, og derfor sidder de også perfekt om foden. Ligegyldigt hvad du bruger dem til, vil du mærke, at de sidder, som de skal. Derfor får du et par sandaler, som dur til det hele – samtidig med de er flotte.

Teva laver sandaler til et aktivt udendørsliv

Et aktivt udendørsliv kræver et godt fodtøj. Fodtøjet er noget af det vigtigste, hvis du skal vandre eller bevæge dig længere eller i omskifteligt terræn, fordi dette vil belaste både fødder, led, knæ, len og ryg ekstremt. På varme sommerdage kan det være ulideligt at iføre sig tykke vandrestøvler, der oftest er lavet i gode slidstærke materialer som læder og gummi. Svedige fødder vil give vabler, lugtende tær, svamp og ubehag. Sandalen behøver ikke være et ringere alternativ, og Teva laver sandaler til formålet.

Vælg en sandal fra Teva til din fod

Vælg en sandal, der passer til din fod. Det lyder ganske enkelt, men det er ikke så enkelt som så. Du skal altid prøve dit fodtøj, inden du køber. Sålen skal selvfølgelig være af en vis tykkelse, så den er stødabsorberende, slidstærk og god til vandreture, hvor det er vigtigt at stå ordentligt fast på dit underlag.

Sandalen skal passe til din vrist. Har du en høj eller lav vrist? Flere typer af sandaler kan indstilles efter dette, og det er vigtig at materialet er komfortabelt hen over vristen. Især i de tilfælde, hvor du vil foretrække at have bare fødder. Udover det, så skal sandalen selvfølgelig være produceres i slidstærkt naturgummi og stærke materialer som læder og nylon, hvis den skal holde til de knubs den nu engang vil få under vandringer.

Sandalen skal være formet efter din fod. På den måde står du bedre fast i den, og du vil undgå vabler og opleve, du får bedre balance. Sidst skal sålen være smidig, især hvis du skal gå i meget varierende terræn eller klatre.

Ecco sandaler føjer nye sider til sommerhyggen

Når fødderne skal have frihed og komfort, skal man vælge Ecco sandaler. Der er ikke noget bedre end at slippe sine tæer løs i den virkelige verden. Iført Ecco sandaler kan man få frisk luft og farve til de ellers godt hengemte tæer. Ecco sandaler har mange egenskaber, der både er sunde og gode for krop og tæer. Det er sundt og stabtilt fodtøj, der kommer til at blive ens bedste ven i de lange og behagelige sommerafteners hyggelige domæner.

Friheden til fødderne

Sommerluften er varmere og behageligere end vinterkuldens trange kår. Derfor er det også nødvendigt med noget fodtøj, der både afspejler ens egen holdning til det samtidig med, at fødderne får fri plads og lejlighed til at udfolde sig. Ecco sandaler er behagelige sandaler, der også er gode, hvis man har en aktiv side af sig selv, som man gerne vil have ført ud. Hvis man er til at gå meget om sommeren i udlandet på ujævnt terræn, som der jo ofte kan forekomme, når man er på ferier i spændende og anderledes lande, kan et par Ecco sandaler være meget velegnede. Ecco sandaler er supplerede med den feterede og berømte ecco sål, der skåner og støtter hele vejen ud og hjem igen. Om det så er på græske landeveje eller tyske motorveje, kan man være sikker på, at ens Ecco sandaler kommer til at yde en perfekt støtte.

sandal photo

En god sommer

Sommeren skal nok blive god igen med Ecco sandaler. Med stor erfaring og ekspertise indenfor området er det blevet til et af Eccos mærkesager, at alle mennesker skal have mulighed for at gå sundt og behageligt uden skavanker. De velegnede materialer og den ergonomiske form sikrer, at der er et par sandaler til alle slags fødder.

Keen sandaler gør din vandretur nemmere

Når det endelig bliver sommer i Danmark, byder landet på mange muligheder for udendørs aktiviteter. Et smukt og meget billiget alternativ til alle de mange forlystelsesparker er vandring. De danske vandreruter er mange og findes i forskellig sværhedsgrader, men ét er sikkert; tag nu det rigtige fodtøj på!
Det fodtøj, du vælger, skal støtte din fod, være praktiske og lette, når du nu skal ud at vandre. Sandaler fra Keen opfylder næsten alle de krav, du kunne have.

Hvilken Keen sandal skal du vælge?

Der findes mange forskellige sandaler, og det kommer selvfølgelig an på, hvad du skal bruge dem til. Hvis det er en frisk vandretur fra Aarhus til Silkeborg, der trækker, så er modellen Keen Turia værd at overveje.

Udover at være en letvægtssandal har den elastisk indsnøring, der gør at sandalen kan tilpasse sig foden og let at få på. Det materiale, som Keen Turia sandalen er fremstillet af, giver foden stabilitet og støtten, som en vandretur kræver.

På en vandretur kan vejen ofte være ujævn, og i sandaler plejer tåspidserne at være meget udsatte. Det er de ikke i en Keen Turia, fordi der er gummibeskyttelse ved tæerne. Bunden er også lavet i et skridsikkert materiale, så du ikke falder. Altså er de ideelle til et par dages let vandring. Kommer der stejle stigninger på din tur, skal du dog overveje et andet sæt fodtøj.

Merrell sandaler udsalg – Få en masse lækkert sommertøj

Klar til sommere med nye sandaler (Foto Merrel.com)
Klar til sommere med nye sandaler (Foto Merrell.com)

Når sommeren endelig kommer til landet, handler det om at nyde det så meget som muligt. Vores sommermåneder er så få, og ofte byder de endda på megen regn og lave temperaturer. Vi skylder os selv at fejre det med maner, når solen endelig kommer frem. Det kan blandt andet gøres ved at trække i en masse smart sommertøj, som sætter farver og humør på dagene.

Spar penge, mens du bruger dem

Økonomien sætter naturligvis sine begrænsninger for hvor meget sommertøj og sommersko man har mulighed for at investere i, men på grund af det dårlige vejr indtil nu, er der faktisk masser af gode tilbud at hente på både tøj og sko, hvis man ser efter. På den måde kan man bruge penge, samtidig med, at man spare. For eksempel findes der en hel del gode tilbud på Merrell sandaler. Mærket Merrell laver kvalitetssandaler, som både har fokus på godt design og god komfort. Det er vigtigt, at sandalen både ser godt ud og føles godt. Sommeren skal være en fornøjelse, også for fødderne. Derfor har man prioriteret særlig gode såler og pasformer, som beskytter din fod.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *