Nyd sommeren med Teva sandaler

Nyd sommeren med Teva sandaler

Teva - WMS Terra (Foto: EventyrSport.dk)
Teva - WMS Terra (Foto: EventyrSport.dk)

Nu er der snart ikke lang tid til, at sommeren banker på døren med dens lange lyse dage og høje temperaturer, og derfor er det ved at være tid til at tænke på at få anskaffet sig det rigtige fodtøj til årstiden – og her er det oplagte valg sandaler.

For sandaler er fantastiske til de varme sommermåneder, hvor man rigtig kan få luftet fødderne, og samtidig få lidt farve på dem, inden de igen skal gemmes væk i sokker, sko og vinterstøvler.

Funktionalitet over mode

Når det kommer til sandaler, er der et par tommelfingerregler, der gør sig gældende. De skal først og fremmest være behagelige at have på. Derudover vil du gøre dig selv en stor tjeneste ved at se bort fra mange af modesandalerne med tynde remme. En bredere rem vil nemlig give foden langt mere støtte, og det har du brug for, hvis du skal bruge dine sandaler i mange timer dagligt, som man jo ofte gør. Derudover skal du sørge for at din nye sandal er lavet i enten naturlige materialer som eksempelvis læder, eller i syntetiske materialer, der er specialdesignet til at være svedtransporterende.

Mange af de her krav opfylder Teva’s sandaler. Teva er en anerkendt mærke inden for beklædning til friluftslivet, og hvis du sætter komfort øverst på din liste over krav, så er Teva det rigtige for dig.

Se et lækkert udvalg af Teva sandaler her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *