Red skiferien med godt skitøj

Red skiferien med godt skitøj

Skiferie er noget af det sjoveste i verden, men den bliver hurtigt ødelagt, hvis ikke tøjet er i orden. Læs her, hvad du skal gå efter, når du køber skitøj.

Når man køber skitøj, skal man altid huske at isolere sig i tre lag. Det inderste lag er skiundertøjet. Her er det vigtigste parameter åndbarhed. Skiundertøjet er i direkte kontakt med din hud, og det er derfor vigtigt, at det kan lede fugten fra din krop væk igen, uden at blive fugtigt. Fugtigt skiundertøj bliver nemlig med garanti en kold fornøjelse.

Det mellemste lag skal både isolere og garantere åndbarhed. Den fugt, som bliver ledt gennem dit skiundertøj skal kunne trænge frit gennem det mellemste tøj lag. På en lun og solrig dag kan det mellemste lag dog nogle gange spares væk.

Det yderste lag er skijakken og skibukserne. Her er det primære formål at holde vind og vejr ude fra kroppen. Derfor skal det yderste lag være både vand- og vindtæt, så dit mellemste lag ikke bliver fugtigt. Det yderste lag behøver ikke isolere synderligt, da den opgave klares af det midterste lag skitøj.

Kvalitet over pris, når det gælder skitøj

Selvom det kan være fristende at købe det billigste produkt, når der skal købes skitøj ind, er det altid en god idé at gå efter kvalitet fremfor pris. De hænger nemlig ofte sammen, og det vil være frygteligt ærgerligt at få ødelagt sin ferie, fordi man lige ville spare et par kroner. Til gengæld holder det lidt dyrere skitøj ofte længere, så det kan bruges år efter år.

På siden her, kan du finde et stort udvalg af kvalitetsprodukter til en ganske rimelig pris.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *