Sådan får du mest ud af din fleecetrøje

Sådan får du mest ud af din fleecetrøje

Du har en, men hvornår skal du bruge den? (Foto Eventyrsport.dk)
Du har en, men hvornår skal du bruge den? (Foto Eventyrsport.dk)

De fleste har en fleecetrøje, som de er rigtig glade for. Derfor bruger de den også tit. Her får du nogle råd til, hvordan du får mest muligt ud af din fleecetrøje, og hvordan du får den til at holde i mange år.

Til sport

Din fleecetrøje er velegnet til at dyrke sport i. Fleece er svedtransporterende. Det vil sige, at sveden transporteres ud til overfladen og fordamper. På den måde bliver du ikke fugtig og begynder at fryse.

Ved stranden

Fleecetrøjer er rigtig gode til fritid og hygge med familien. Ved stranden, hvor det ofte blæser er fleecetrøjen perfekt. Fleece er varmeisolerende, og du behøver derfor ikke være bekymret for, at det bliver for koldt.

I haven

Det er hyggeligt med grill og bål i haven om sommeren, og det er praktisk med en lun trøje, som fleece er. Men vær opmærksom på, at fleece er brandfarligt og brænder lynhurtigt. Så pas på, når I hygger med snobrød.

I vaskemaskinen

Når du bruger din fleecetrøje meget, bliver den også hurtigt beskidt. Det er vigtigt, at du ikke vasker din fleecetrøje ved for høj varme. Så går den nemlig i stykker.

Se fleecetrøjer her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *