Sådan finder du den rigtige flyverdragt

Sådan finder du den rigtige flyverdragt

Hold barnet varmt (Kilde Eventyrsport.dk)
Hold barnet varmt (Kilde Eventyrsport.dk)

Det kan være svært at forholde sig til, nu hvor sommeren står for døren, temperaturerne heldigvis ligger langt over frysepunktet.

Men på et tidspunkt bliver det vinter igen, og så er det igen tid til at få klædt dine børn varmt og tørt på, inden turen går til børnehaven, skolen eller den bare står på fri leg i haven.
Det mest praktiske alternativ er flyverdragten, der kan gøre rigtig meget for, at dine børn ikke kommer forkølelede hjem fra de mange timers elg udendørs.

Men hvad skal du egentlig kigge efter, når du skal købe flyverdragt? Det hjælper vi dig med her.

Praktisk og smart

Er faktisk nøgleordene, når turen går mod butikkerne. Det vigtigste er faktisk at dit barn synes, at det er behageligt at have flyverdragten på. Det kan du hjælpe godt på vej ved at sikre, at flyverdragten er lavet i nogle åndbare materialer, så dit barns krop kan ånde i den. Lige som alle os andre, så sveder børn, når de er aktive, og hvis ikke kroppen kan transportere sveden væk, så bliver det hurtigt en klam fornøjelse at være pakket ind fra top til tå.

Derudover er det en god idé at tage dit barn med på råd, når i handler flyverdragt. Et smart udseende kan gøre dine morgener noget nemmere fremover.

Se et par eksempler på den perfekte flyverdragt her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *