Softshell er et oplagt valg til skiferien

Softshell er et oplagt valg til skiferien

Få en behagelig skioplevelse med en softshell jakke (foto eventyrsport.dk)
Få en behagelig skioplevelse med en softshell jakke (foto eventyrsport.dk)

Hvert år tager tusindvis af danskere på skiferie i Europa, foruden resten af verden. Skiløb er en populær fritidsaktivitet for både børn og voksne. At tage på skiferie fordrer dog, at man har den rigtig påklædning til formålet. Det går ikke, at man ikke kan holde varmen, eller at man ikke er polstret nok. Derfor er skitøj der udnytter softshell blevet meget populært.

Softshell bruges i mange sammenhænge om udendørs påklædning, der kombinerer vandtæthed med vindtæthed. En softshell jakke er altså ikke 100% vandtæt, og heller ikke 100% vindtæt, men derimod lidt af det hele. Det er en god måde at lave praktisk påklædning på, da det alligevel er de færreste beklædningsgenstande, der fuldstændig kan modstå enden vand eller vind.

Softshell er en del af den fornuftige udendørs påklædning

Det er ikke nødvendigt at have en skijakke, der kan modstå det hele. Mange erfarne skiløbere ved derimod, at det er bedre med flere lag af små lette ting. Ved at klæde sig sådan på undgår man, at én bærende del bliver gennemblødt, og derved holder personen kold resten af dagen. Ved at have flere små lag er der mange beklædningsgenstande, der samarbejder om at holde personen varm. Softshell er ideelt som en del af dette.

Man kan altså få en bedre skiferie af at have en softshell jakke på, med flere små lag indeunder. På denne måde kan jakken tage det værste. Så kan man også lyne jakken op, når man er nede i dalen, hvor det typisk er varmere, hvorimod man kan lyne den helt op, når man er oppe på den kolde top af skibakken.

Softshell jakker fås i mange forskellige farver, der kan komme til at passe til ens ski eller skibukser. De kan sagtens blive en trendy del af den praktiske påklædning på skiferien!

Softshell jakker – find dem her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *