Undgå sommerens små stikkende bæster med et praktisk myggenet

Undgå sommerens små stikkende bæster med et praktisk myggenet

Undgå at vågne med myggestik over det hele
Undgå at vågne med myggestik over det hele

Myggen. Det lille dyr, der er i stand til at skabe så stor irritation. Den sniger sig ind på dig og din hud og sætter sig til bords; vel og mærke uden at have modtaget en invitation om at spise med. Med stor iver mæsker den dit blod i sig og flyver efterfølgende videre. Du opdager først, at den overhovedet har været der, når en lille hævelse i huden begynder at spænde og klø. Du er blevet stukket. Og det betyder, at du på forhånd ved, at din nattesøvn bliver mere urolig.

Det værste er at have fået en myg med ind i soveværelset. I løbet af en nat kan sådan en lille fætter og – Gud forbyde det – dens venner, nemlig nå at stikke dig rigtig mange gange.

Hvis du heller ikke mener, at myggespray, diverse cremer eller andre outdoor udstyr er dygtige nok til at holde myggene væk, bør du investere i et myggenet. På den måde kommer der nemlig en naturlig afskærmning mellem dig og myggen, der sikrer at du ikke bliver stukket. Praktisk, især hvis bare tanken om det lille dyr giver dig en urolig nattesøvn, fordi du ikke vil stikkes.

Myggenet til gode priser

Et myggenet koster ikke alverden, så alle kan lege med. Der er med andre ord ingen grund til at leve med myggene, fordi du ikke tror, du har råd til andet. Det har du. Det gode ved et myggenet er også, at det kan holde længe – så det vil typisk være en én gangs investering.

Derudover kan myggenet bruges dekorativt på – især – pigeværelset. Køb en hulahopring, som du hænger op i loftet og fastgør myggenettet til ringen. På den måde laver du en såkaldt prinsessehimmel, som du din datter kan sove under. Lad eventuelt også fine perlemønstre hænge ned fra sengen – en slags uro for større børn. Held og lykke med projektet.

Find et myggenet til en god pris

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *