Vandring i alle aldre

Vandring i alle aldre

Uanset om du er stor eller lille, ung eller gammel, høj eller lav er vandring en fantastisk måde at komme ud i det fri. Du får rørt dig og kommer samtidigt helt tæt på naturen.

Både sport og hygge

Det gode ved vandring er, at det er en enormt alsidig beskæftigelse. Afhængig af sværhedsgraden af ruten kan det både være en hyggelig familieforetagelse og også en målrettet sportsgren. Kroppen bliver rørt helt naturligt under vandretur, og du har bemærker tit slet ikke hvor meget motion, du rent faktisk får dyrket. Desuden er der gode muligheder for at få taget en masse gode billeder, som I efterfølgende kan bruge til at huske jeres ture.

Vandring i Danmark og udlandet

Man behøver ikke bjergtoppe og dale for at have gode vandrestier. Faktisk findes der adskillige lige foran vores danske næser. På Dansk Vandrelaugs hjemmeside kan du finde en komplet oversigt over, hvor der forskellige ruter ligger. Hvis du er en garvet vandrer eller bare vil have mere udfordring, stejlere opgange og et andet terræn behøver du ikke at bevæge dig særlig langt væk. De fleste af vores nabolande har udemærkede vandreruter, som både byder på bjergtoppe med sne, bugtende floder og et anderledes dyreliv. Brug nettet til at finde frem til den perfekte vandretur, og du er klar.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *