Viking gummistøvler – retro, men stadig kvalitet

Viking gummistøvler – retro, men stadig kvalitet

Viking - Venus (Foto: EventyrSport.dk)
Viking - Venus (Foto: EventyrSport.dk)

Selvom foråret så småt begynder at kigge frem, er der stadig mange regnvejrsdage at se frem til. Sådan er det jo med det danske vejr. Hvis familiens gummistøvler efterhånden har set bedre dage, kan det være, at du skal se dig om efter nogle nye. Der er megen snak om, at man bare kan gå efter det første, det billigste, men lige præcis med gummistøvler, er det ikke altid en god idé. Det kunne jo være dejligt, hvis støvlen holdt mere end en enkelt sæson. Så overvej om du ikke skal bruge lidt længere tid på at finde nogle modeller, som kan klare mosten både i forårs-, sommer-, efterårs- og vintervejret. Gå efter kvalitet. Gå efter Viking.

En gammel kending, som fornyr sig

Viking har eksisteret næsten siden før Fanden fik gummistøvler på. Man har arbejdet med at tænke kreativt og innovativt med modellerne og har i årenes løb udviklet mange forskellige slags fodtøj til forskellige behov. Deres gummistøvler fås for eksempel både til mænd, kvinder og børn. Hver model, kan du være sikker på, ikke går i stykker, bare fordi de bliver brugt meget, eller at der leges for vildt. Med andre ord får du rendyrket kvalitet for pengene

Går op i udseende

Viking har måske hos nogle haft ry for ikke at gå så meget op i design, men det passer ikke helt. Mange af deres modeller har et forholdsvis moderigtigt udtryk. Det gælder for eksempel modellen Viking Venus. En gummistøvle til kvinder, der sagtens kan tages med på en lang travetur i skoven, men som samtidigt kan konkurrere med de populære Hunter-støvler til et stilet hverdagsoutfit på jobbet. Støvlen er fremstillet i 60% naturgummi og har en dekorativ kant af strik, som sørger for at holde varmen nede i støvlen og vandet udenfor.

Klik her for at se denne model og mange andre fra Viking.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *